Positief opvoeden

Opvoeden is mooi, maar soms ook lastig. Je bent op zoek naar een cursus die zorgt dat er écht iets verandert aan die lastige opvoedsituaties. Die je leert omgaan met driftbuien van je kind, waardoor je minder stress en een leuker gezinsleven krijgt. Maar je ziet jezelf niet direct een cursus doen met gezamenlijke bijeenkomsten met andere ouders. Je wilt het op je eigen moment en tempo doen. Dan is de Online Cursus Positief Opvoeden echt wat voor jou!

De Online Cursus Positief Opvoeden is leuk en gebruiksvriendelijk. De cursus bestaat uit acht modules die een levendige mix van videoclips, werkbladen en opdrachten vormen. Triple P Professor Matt Sanders is je virtuele coach. De opvoedtips zijn vooral geschikt voor ouders van peuters, kleuters en basisschoolkinderen.

Via een persoonlijk wachtwoord bepaal je zelf waar en wanneer je wilt inloggen. Per module ben je 30 tot 60 minuten bezig. Het is een intensief programma, maar na afronding heb je alle kennis en vaardigheden in huis om je kind vol vertrouwen op te voeden.

Als inwoner van de gemeente Hellendoorn kun je een gratis persoonlijk wachtwoord opvragen bij het cursusbureau Twente.

Vergelijk hulpaanbod